de Wikke – Veldloop

JAARLIJKSE SCHOLENVELDLOOP – VLAAMSE LOOPWEKEN VOOR SCHOLEN 🏃🏼 🏁🏃🏼‍♀️🥳

Op maandag, 19/09/2022, vond de jaarlijkse scholenveldloop plaats i.s.m. de sportdienst van de Stad Maaseik, Sport Vlaanderen & MOEV.

Normaliter nemen alle basisscholen van Maaseik deel aan deze loopwedstrijd maar vorig schooljaar werd omwille van COVID-19 voor elke school een aparte veldloop georganiseerd. Omdat dit zo goed was meegevallen werd dit schooljaar hetzelfde format gehanteerd. Op die manier kunnen de leerlingen in rustigere omstandigheden deelnemen.

Het weer was ons weer goed gezind wat zorgde voor ideale loopomstandigheden. Alle deelnemers, zowel leerlingen als leerkrachten, deden dan ook graag mee en gaven het beste van zichzelf. Het bewijs kunnen jullie zien op de sfeerfoto’s hier beneden.

Een dikke proficiat aan iedereen die deelnam & hopelijk zien we jullie volgend schooljaar terug aan de start verschijnen. Tenslotte ook een grote dank u wel aan de talrijk opgekomen supporters die iedereen vooruit schreeuwden. Het was een leuke en mooie sportieve voormiddag voor de Wikke.

#SportVlaanderen #MOEV